Marcus & Martinus [Support: Benjamin Rihan] - Royal Arena

Royal Arena, Hannemanns Allé, Copenhagen - Marcus & Martinus [Support: Benjamin Rihan] ...

Royal Arena, Hannemanns Allé, Copenhagen
lørdag 10.2.2018
Fra 18:00 Op til 21:30
Royal Arena, Hannemanns Allé, Copenhagen
DenmarkCopenhagenHannemanns Allé 18
Vis på kort
1193 Deltager
MARCUS & MARTINUS ”MOMENTS TOUR”
SUPPORT: BENJAMIN RIHAN
LØRDAG 10. FEBRUAR KL. 20.00 / ROYAL ARENA
DET ER IKKE MULIGT AT KØBE MEET & GREET BILLETTER
______________________________________________________
Praktisk information vedr. Marcus & Martinus koncerten i Royal Arena

Nu er der ikke længe til koncerten med Marcus & Martinus lørdag 10. februar. Vi glæder os til at byde dig velkommen, og vil herunder give dig nogle tips og praktiske informationer, så din aften kan blive så god som overhovedet muligt. Del gerne nedenstående med din(e) ledsager(e). God koncert 

Kom gerne til koncerten i god tid
Vi er mange mennesker, der skal til koncert denne aften, og du skal være opmærksom på, at det måske kan tage en time eller længere at komme ind til jeres pladser. For at undgå at gå glip af musikken opfordrer vi alle til at møde op i god tid, så I i ro og mag kan finde på plads inden koncertstart. Sikkerhedspersonalet vil gøre deres yderste for at få alle ind så hurtigt som muligt, men vær forberedt på at skulle stå i kø i vinterkulden. Da arenaen stadig ligger i et relativt ubebygget område med en del blæst til følge, og da vejrudsigten melder om ekstraordinært lave grader, opfordrer vi publikum til at tage rigeligt med varmt tøj på.

OBS: Tidsplanen har ændret sig i forhold til hvad der står på billetten. Tiderne på billetten er ikke længere gyldige.

18.00 dørene åbnes

Vis mere
19.00 koncertstart med support
20.00 Marcus & Martinus
21.20 Koncerten forventes at slutte

Alle tider er cirka tider og kan ændres uden varsel.

Ståpladser:
Af sikkerhedsmæssige årsager er der ingen adgang for børn under 12 år på gulvet. Heller ikke i følgeskab med en voksen. Dette fremgår også af billetterne. Du kan blive bedt om at vise legitimation (sundhedskort) ved indgangen.

Diverse spørgsmål & Svar:
• Må man overnatte ved Royal Arena? SVAR: Nej
• Fra hvornår må man stille sig i kø foran Royal Arena? SVAR: Først fra om morgenen på koncertdagen fra kl. 8. Vi opfordrer dog til, at man først ankommer, op til at dørene åbner.
• Er der toiletter i venteområdet? SVAR: Ja.
• Laves der kø-system? SVAR: JA – Live Nation opstiller et kø-system med hegn. Live Nation laver dog ikke noget nummer-system ligesom vi ikke blander os i om det nummer-system fansene selv måtte lave, bliver overholdt.
• Må man medbringe mad og drikke i Royal Arena? SVAR: Nej ikke indenfor (så snart billetten er scannet), men gerne udenfor og hvis man evt. står i kø.
• Vil der være forældreparkering udenfor Roayl Arena? SVAR: Nej, desværre.
• Må man medbringe bannere, gaver, bamser osv.? SVAR: Nej
• Må man medbringe mobiltelefon med kamera? SVAR: Ja
• Må man medbringe kamera generelt? SVAR: Ja, man må medbringe et kamera der ikke er større end det kan ligge i en bukselomme (ligesom telefonen kan), men IKKE medbringe et kamera som kan forveksles med professionelt udstyr: aftagelige objektiver, spejlrefleks osv.
• Kan man købe merchandise før og efter koncerten? SVAR: Ja
• Hvilke betalingsmetoder tager merchandise boden? SVAR: Kort, kontant og mobilt DK-kort.
• Må man medbringe iPad? SVAR: Nej
• Må man lave fan-projekt? SVAR: Ja, dog må der kun medbringes noget i A4 størrelse papir, OG så er der givet særlig tilladelse til at medbringe én ballon per mand, som dog først må pustes op inde ved din plads.
• Må man medbringe glowsticks? SVAR: Ja, der givet særlig tilladelse til at medbringe én glowstick per mand.
• Må man medbringe selfie-stang: SVAR: NEJ!


Garderobe
Der findes ubemandede, aflåste garderobeskabe (lockers) rundt omkring i arenaen – flest på gulvniveau. Leje og betaling af lockers foregår via app’en ”Royal Arena” og derigennem Mobilepay. Appen kan downloades via AppStore eller GooglePlay. Det koster 35 kr. at leje et garderobeskab under et arrangement. Hver locker måler 45x30x30 cm. Antallet af lockers er begrænset, så del gerne med dine ledsagere. På niveau 1 vil der ligeledes være bemandet garderobe med begrænset plads. Prisen er 35 kr. pr. jakke.
Billet
Venligst hav din billet klar til scanning enten på telefon eller på papir.
Tjek din indgang på billetten. Hvis I har billetter på papir, sørg for at dele billetterne ud – hver enkelt person skanner den nemlig selv igennem ved indgangen.

Hvad må jeg/må jeg ikke medbringe til koncerten
Det er tilladt at medbringe kikkert 
Det er ikke tilladt at medbringe følgende i Royal Arena:
Fyrværkeri, professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, selfiesticks, iPads, laserpenne, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet), madvarer. Store tasker, kufferter og rygsække er ikke tilladt. Der vil IKKE være mulighed for at opbevare disse genstande, hvis medbragt.

For at undgå ærgrelse og unødvendig ventetid for dig selv og de øvrige gæster, så undlad at medbringe disse ting til koncerten. Der vil være kropsvisitation ved indgangen.

Sikkerhed
Sikkerhed har altid været vores højeste prioritet, og det er det vedvarende. Sikkerhedspersonale er standard ved alle vores koncerter, og de er der for din sikkerhed og til hjælp og assistance for alle koncertgæster.
Vi beder om at du som publikum ikke medbringer unødvendige genstande, og at du hjælper vores personale med at gøre ind- og udgang så gnidningsløs som muligt. Vi opfordrer særligt til, at store tasker, kufferter og rygsække ikke medbringes.
Vi opfordrer ligeledes alle til at passe på hinanden, og til at holde øje med alt hvad der kan give anledning til bekymring, og undgå at skabe panik og utryghed.


Rygning
Det er ikke tilladt at ryge i Royal Arena, så vi har oprettet særlige ryge-afsnit udenfor: På Level O (stueniveau) ved indgang G, på Level 1 ved indgang A. Gæster på Level 3 bedes benytte udgangen på Level 1. Rygeområderne vil være åbne fra 19.30. Bemærk, at Royal Arena er indrettet efter nyeste sikkerhedsstandarder, med ca. 2.000 røgdetektorer, og rygning indenfor vil medføre bortvisning og efterfølgende afgift.


Parkering, transport og kørsel
Royal Arena ligger midt i bydelen Ørestad Syd. Det er en bydel i stærk udvikling, og dette vil afspejle sig i Royal Arenas omgivelser i form af mange byggepladser i en rum tid efter åbningen. Vær forsigtig, når du kører, cykler eller går i området.

I bil
Det gode råd er at lade bilen stå og benytte andre transportmidler, hvis du vil undgå at sidde i kø og bruge tid på at finde en parkeringsplads. Der henvises til diverse virksomheder i nærområdet med tilknyttede P-arealer, P-huse og P-kældre (eksempelvis Field’s), ligesom der i gåafstand findes offentlige parkeringshuse. Eventuel afsætning af passagerer bør ikke ske for tæt på Royal Arena, da dette vil medføre trafikale udfordringer for alle. Har du kørestolsbillet og bil med handi¬cap-skilt, bliver du anvist parkering tæt på Royal Arena. Der findes følgende parkeringsapp for Ørestads-området:
https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.byoghavn.orestadparkering
https://itunes.apple.com/dk/app/parkering-restad/id962699427?mt=8

På cykel
Royal Arena er velforsynet med cykelparkering. Vi anbefaler cykellister at køre over broen ved Fisketorvet, da stierne fra Sjællandsbroen til arenaen indtil videre ikke er oplyst eller asfalteret.

Med Metro og tog
Royal Arena ligger på metrolinjen til Vestamager Station. Såvel Ørestad Station som Vestamager Station ligger få minutters gang fra Royal Arena. Nærmeste togstation er Ørestad.

Efter arrangementet
Der vil være indsat ekstra metro kørsler efter koncerten, og der vil være løbende informationer om afgange på skærme rundt omkring i arenaen. Men bare tag din tid - drik din sidste øl i ro og mag, inden du forlader Arenaen.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.