Falling In Reverse [plus support] / Pumpehuset

Pumpehuset - Falling In Reverse [plus support] / Pumpehuset

Pumpehuset
fredag 19.1.2018
Fra 20:00 Op til 23:00
Pumpehuset
DenmarkKøbenhavnStudiestræde 521554
Vis på kort
156 Deltager
Billetpriser: 250 kr. + gebyr
Billetsalget er startet

Support: The Word Alive
Opener: Dead Girls Academy

Den fine linje mellem at være et gal og genial, seriøs, og afskrivende, impulsiv og eksplosiv, det er beskrivelsen af den fantomzone, hvori Falling In Reverse trives bedst. Nu kommer bandet fra Las Vegas på besøg i Danmark, når de gæster Pumpehuset med deres ********/screamo/pop-rock den 19. januar.

Falling In Reverses grundlægger, frontman og machiavellistiske superskurk/-helt, Ronnie Radke, er den vandrende, talende, vejrtrækkende, spyttende, skrigende, syngende, kæmpende, elskende, hyperselvtillidsfulde, følsomme og sårbare personificering af en hel generations identitet.

Albummet fra april 2017, ”Coming Home”, er bandets seneste genopfindelse, og fuldender dermed cirklen, som har bragt dem tilbage, hvor de startede. ”Coming Home” er deres fjerde studiealbum og indeholder hits som ”Coming Home”, ”I Don’t Mind” og ”Superhero”. Albummet er det mest fokuserede, de har lavet til dato, både pga. temaerne og det artistiske. Pladen er blevet udarbejdet i samarbejde med Michael ”Elvis” Baskette som også har arbejdet med store navne som Alter Bridge, Slash og Trivium.

Falling In Reverse bliver ved med at hylde outsideren, dem som de andre ser ned på og de undervurderede, og bliver ved med at lave musik for at inspirerer livets underdogs.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.