DNA Opgradering Healing - Fjernelse af indre slaveri essens

Healing Academy - Superstars Energy - DNA Opgradering Healing - Fjernelse af indre slav...

Healing Academy - Superstars Energy
lørdag 27.1.2018
Fra 13:00 Op til 14:00
Healing Academy - Superstars Energy
DenmarkCopenhagenEmdrupvej 173, 1.th2400
Vis på kort
16 Deltager
DNA Opgradering - Fjernelse af indre slaveri essens
Bryd fri af de usynlige lænker i dit liv

Hvis du læser dette nu, så er det på ingen måde tilfældigt. Du er parat til én gang for alle, at bryde fri af de usynlige lænker som har holdt dig fast i dit liv i en mangel tilstand og en lang række fysiske udfordringer.

Dette er den stærkeste lyd healing jeg nogensinde har lavet og er så meget mere end lyd healing, og jeg anbefaler, at du har lavet en del arbejde med dig selv først: Såsom lmeditation, yoga, lyd healing eller andet energi arbejde. Det her arbejde går dybere end noget andet, og på et helt andet niveau.

Det skal laves én gang, og så får du resultaterne over 9 måneder, hvorefter et nyt selv er født.

Hvor fedt kunne det ikke være, at finde en gylden pille, den éne ting som kunne skabe en forandring for ALLE. En Gylden pille findes ikke, dette er det ultimative selv healing fra offer til skaber DNA opgradering.

Hvor *** er de fleste af os ikke blevet skuffet over, at efter midlertidige forbedringer, så er de samme mønstre og symptomer vendt tilbage igen og igen.

Hvad gør det DNA opgraderingen?


Vis mere
Disse sessioner går en tredje vej end de normale. Den går helt ind til selve essensen - dit DNA. 97 % af dit DNA bliver anslået til at være "junk" - altså ikke have nogen funktion. Men hvad jeg har fundet ud af, er at disse 97 % er broen til varige forbedringer af dit liv.

Processen aktiverer en indre selv healing og transformation som tager 9 måneder før den er færdiggjort. Nogle får resultater med det samme og andre får undervejs i de 9 måneder.

Jeg laver den over to sessioner, den første bliver optaget live med video og lyd optagelse som en normal lyd healing. Den forbereder dig og giver dig informationen om, hvad har skabt denne forstyrrelse i dit DNA.

Derudover laver jeg en anden session der ikke bliver optaget eller synlig på afstand (den må af forskellige årsager ikke optages). Her går jeg ind og opgraderer dit DNA og fjerner den blokering som sidder mellem andet og tredje chakra i kroppen, og forhindrer energien at komme igennem til de højere chakraer.

Disse sessioner er et must, hvis du er parat til én gang for alle at bryde fri! Jeg blev blæst bagover da jeg lavede dette selvom jeg har prøvet en del før.

Hvis du er i tvivl, så tag hellere nogle andre lyd healinger først - det kan skabe kraftig udrensning, og derfor jeg laver det over to sessioner - med en session som forbereder dig og én som udfører selve aktiveringen.

Men fordelene oplevet kan være, når dit DNA og energisystem er opgraderet og befriet:

Allergi der forsvinder • Øget energi • Parasit udrensning • Mindskning af smerter • Øget fysisk styrke • Forbedret vejrtrækning • Bedre fordøjelse • Skarpere tænkning • Dybere søvn • Stærkere immunforsvar • Renere hud • Færre migræneanfald • Sundere grænser • Bedre forhold • Større overflod

Det lyder måske for godt til at være sandt, men du har en indre energi og selvhealing, som bare skal have et skub i den rigtige retning. Du er blevet vækket af noget indeni dig igennem dine udfordringer - de har lært dig medfølelse og kærlighed for dig selv og andre, og nu er du parat til næste skridt i dit liv.

Du skal ikke skifte navn, du skal ikke gennemtvinge forandringer i dit liv, lære Reiki, spise anderledes, øve dig i mange timer på noget, tage kosttilskud, tabe dig, træne mere, være klogere eller andet.

Du er værdig og alle forandringerne vil ske automatisk i løbet af de 9 måneder, som guidet og vejledt af dit højere selv som selv healing.

Praktisk

1 Session Optages med video samt god kvalitet lydoptagelse den 27/1 kl 13-14 - du behøver ikke være på live, men sæt intentionen om at være tilstede.

1 Hemmelig session med DNA opgradering- (må ikke optages denne sekvens, laves på afstand) 7. februar kl:10-10:30 - Sæt intentionen om at være tilstede, og hvad du er parat til at slippe og ønsker ud af det for at forstærke effekten. Jeg forbinder mig med jer hver især, som er tilmeldt.

Tilmeld dig lige her:

Der er mulighed for at betale over 2 rater også.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.