KESI + Support: Mathias Markus / TRAIN – Udsolgt!

Train Live - KESI + Support: Mathias Markus / TRAIN – Udsolgt!

Train Live
fredag 6.4.2018
Fra 21:00
lørdag 7.4.2018
Op til 0:00
Train Live
DenmarkAarhusToldbodgade 68000
Vis på kort
1274 Deltager
For præcis et år siden kickstartede Kesi det, som skulle vise sig at blive hans mest succesfulde år til dato. Januar begyndte med det underspillede, men ekstremt langtidsholdbare og credible hit, God Dag, der viste nye sider af den rapperen, som dermed indledte en lang stribe hitsingler i samarbejde med nok den mest succesfulde danske producer i 2017, Hennedub.

Siden gik det kun op og op med tracks som Consigliere ft. Gilli og Mamacita ft. Benny Jamz, der strøg ind som P3's Uundgåelige og for alvor etablerede Oliver Kesi hos det bredere publikum.
Efter en rigtig god sommer som gæstefeature sammen med Sivas på Gillis kæmpe sommerhit, Rica, og to egne street singler, Op ft. Gilli & Benny Jamz + Designer ft. Gilli, kom det der af nogen betegnes som årets bedste popnummer, Følelsen, som atter engang beviste, at Kesi er blandt de få danske kunstnere, der kan lave musik til klubben, til pigerne og til gaden uden at miste den mindste snert af credibility.

Efter en nominering til P3 Gulds hovedpris, P3 Prisen og en optræden der fik publikum helt op af stolene, rundede Kesi efteråret af med 4 nomineringer til DMA, hvor han sammen med Gilli og Sivas tog en pris hjem for Rica i Årets Danske Udgivelse.

Kesi udgav "Ligesom Mig" d. 5. januar og strøg direkte i toppen af Spotify. Det tyder på at 2018 ikke bliver mindre begivenhedsrigt og det skal fejres i Århus denne aften!

✖︎ Forsalg: 250,- + gebyr. Billetter kan købes via train.dk eller ticketmaster.dk
✖︎ Showstart kl.21.00 / Døren åbnes kl.20.00
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.