Kollektivist søges til Rungsted Plads.

Rungsted Plads, 2200 København N, Danmark - Kollektivist søges til Rungsted Plads.

Rungsted Plads, 2200 København N, Danmark
onsdag 14.3.2018
Fra 22:00
søndag 25.3.2018
Op til 18:00
Rungsted Plads, 2200 København N, Danmark
Danmark
25 Deltager
Kollektivist søges til vores dejlige hjem
Nu til sommer flytter Laura på landet og vi står derfor og mangler et rart menneske til at dele vores hjem med. Måske er det dig, eller en som du kender?

Hvad er det for et sted
Vi er et mindre kollektiv der ligger på ydre nørrebro, højt oppe på fjerde sal, i en dejlig stor lejlighed. Vores hjem bærer præg af, at vi prioriterer hverdagen sammen og alle nyder og bruger vores fælles hjem. Vi har de klassiske kolle-strukturer som maddage og rengøringsplan, holder jævnligt kolle-møder og spiller brætspil med hinanden og venner af kolle. Og så har vi det generelt rigtig sjovt med hinanden og hænger meget ud. Her er dog også en masse rum og ro til at være alene.

Politisk aktivisme har præget os alle i høj grad, og gør det fortsat, skønt det har en anden form end tidligere. Vi hader fx stadigvæk systemet og ville blive syge af det og brække os hver dag, hvis vi ikke havde hinanden og vores kammerater.
Queerfeminisme og solidaritet er værdier som har stor betydning for os, og de afspejler sig i vores liv og måden vi er på - både sammen med hinanden og i samfundet generelt.

Hvem er vi
Kollektivet ligger på ydre nørrebro og udgøres af fire voksne og et barn.
Vi er: Flo (8) – førsteklasses førsteklasseelev og generelt bare fantastisk at være omkring, Jonas (32), forælder til Flo, holder blandt mange andre ting af at lave mad og høj musik, og lægger en del tid i Brønshøj hvor jeg driver et spisested med nogle søde venner, Troels (35), arbejder med IT i hverdagen, elsker at løbe i Assistens og læser PT meget Science Fiction, og Tone (30) næsten udklækket Skov- og Landskabsingeniør, der holder meget af karbad og bøger, og med nyfunden interesse for akvariefisk.

Lidt om det praktiske
Kollektivet er en andelsbolig, og er en del af en stor andelsforening.

Vis mere
Vi betaler lidt forskelligt i både husleje og madpenge, blandt andet efter indkomst, men gennemsnittet ligger omkring 3500,- i husleje og 1000,- i madpenge.
Da vi har et fælles lån i banken, vil det betyde, at du får et fradrag, der vil hive den reelle udgift til husleje lidt ned. Vores fælles måltider er primært vegetariske.
Indflytning kan være fra omkring 1. juni.

Hvis du synes det lyder spændende, så skriv lidt om dig selv, og dine tanker om at bo i kollektiv, til: troelshm@gmail.com
Skriv så snart som muligt og senest d. 25. marts kl. 18:00, så holder vi samtaler umiddelbart derefter.

Vi venter spændt – Troels, Flo, Jonas og Tone
PS: Del, send videre og spred ordet.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.