Gratis foredrag: Sprød i psyken - og andre historier

Ullasvej 8, 3700 Rønne, Danmark - Gratis foredrag: Sprød i psyken - og andre historier

Ullasvej 8, 3700 Rønne, Danmark
torsdag 26.4.2018
Fra 19:00 Op til 22:00
Ullasvej 8, 3700 Rønne, Danmark
Danmark
6 Deltager
SIND Bornholm og Projekt frivillig Peers,samt sponsorere tøjforretningen Hoddan i Gudhjem og Bornholms Mosteri, er stolte af at kunne præsentere foredraget Sprød i Psyken med Signe Marie Thomsen, torsdag den 26 april kl.19-22 på Bornholms hospital i det store lokale med indgang ved kantinen.

Signe fortæller om sig selv....

Jeg er en livsglad, videbegærlig, smilende og måske lidt overreflekterende storesøster med stort S. Jeg arbejder som sygeplejerske, og er en ambitiøs og lidenskabelig en af slagsen.

Tidligere er jeg blevet diagnosticeret med skizotypisk sindslidelse, depression og spiseforstyrrelse.

Foredraget er inddelt i fem kapitler:
Begyndelsen - når kærestens ansigt forvandles til et uhyres
To be or not to be - om at få en psykiatrisk diagnose
Søster Beatrice - om skam, selvhad og -destruktion
Videre hvordan? - om at tage ansvar, når man helst vil ligge i fosterstilling og spise ostepops
Om fremtid, om retning og om nuet
Foredraget er med efterfølgende debat.

Vis mere

Signe Marie er født i 1988, bor i Roskilde og holder foredrag i hele landet.

Foredraget er gratis og man kan tilmelde sig via denne begivenhed.

DEL GERNE :-)

Vel mødt.....

Kærlig hilsen
Morten
Formand SIND Bornholm
Projektleder for projekt frivillig peers
Socialpædagog.


Om vores sponsorer.

Hoddan – Bornholm Soulcial Design

Velkommen til vores webshop. Baby / børnetæpper med polka prikker i 100% lambswool. Fås i mange farvekombinationer. Cardigans, figurstrikkede. Strikket i 100% merino uld & i 100% cashmere. Fås i mange størrelser og farver. Bamser, til at kysse, kramme og sove med. Håndbroderede ansigter på ren hør og ...

Psst, kom indenfor og se vores mange unikke tørklæder, og andre spændende ting. Information. Åbningstider: Alle ugens 7 dage; 11.00 - 17.00. Adresse: Ejnar Mikkelsensvej 17; 3760 Gudhjem. Kontakt: thorhodda.dk; Tlf. +45 2388 0747; ik@thorhodda.dk. Tags: Gudhjem, Shopping. Social: Kontakt: Tlf. +45 5695 9500.


Bornholms Mosteri
På Bornholms Mosteri fremstiller vi økologisk saft og most, der smager dejligt og samtidig skaber jobs til socialt udsatte. Vi sætter en ære i at rendyrke råvarens originale smag samt fremelske potentialet – naturligt såvel som menneskeligt.

Kernen er ansvar
Vi beskæftiger socialt udsatte
Vi minimerer sukker og bruger ingen tilsætningsstoffer
Vi vægter altid smagen højest

Kernen i Bornholms Mosteri er ansvar. Over halvdelen af medarbejderstaben består af psykisk sårbare borgere, og vi har forpligtet os til fortsat at skabe beskæftigelsesmuligheder for socialt udsatte på Bornholm. I dag drives mosteriet ved hjælp af Bodil, Mark, Michael, Anette, Jacob, Pia, Birgit, Lisbeth, Kim, Karina, Jessie og mange flere. De er vores vigtigste råvarer.

Vi har fået smag for socialt ansvar
Bornholms Mosteri er oprindeligt startet som et kommunalt beskæftigelsesprojekt i 2006, men blev i juni 2013 overtaget af to bornholmske virksomheder – Michelin-restauranten Kadeau og fiskerivirksomheden Espersen. Overtagelsen er sket for at fastholde de nuværende medarbejdere i mosteriet, udvikle virksomheden yderligere og skabe endnu flere beskæftigelsesmuligheder for udsatte personer.

I juni 2015 blev ejerkredsen udvidet med yderligere to aktionærer – den ligeledes bornholmske fiskerivirksomhed Ocean Prawns samt Den Sociale Kapitalfond, der siden privatiseringen i 2013 desuden har været långiver for Bornholms Mosteri og løbende bidraget med kompetencer og viden i forhold til vores sociale ansvar.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.