DM i Skills 2018

MCH Messecenter Herning - DM i Skills 2018

MCH Messecenter Herning
torsdag 18.1.2018
Fra 9:00
lørdag 20.1.2018
Op til 15:30
MCH Messecenter Herning
DenmarkHerningVardevej 17400
Vis på kort
1690 Deltager
DM i Skills - Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser - holdes i MCH i 2018. Her dyster de bedste unge indenfor 42 erhvervsuddannelser om at blive Danmarksmestre indenfor netop deres *** - fx kan du se de seje murere, automekanikere, konditorer og SOSU-assistenter i aktion. De har talent, er top-tunede og har trænet i månedsvis for at blive klar.

Denne event giver desuden en unik mulighed for at få overblik og komme helt tæt på mange forskellige erhvervsuddannelser, og de forskellige karriere- og videreuddannelsesmuligheder de byder på. I alt er der ca. 100 stande og aktiviteter for alle børn i skolealderen.


Skills Stafetten afgøres i Herning
Skills Stafetten er en konkurrence, hvor elever fra 8. klasse dyster mod hinanden i opgaver, der kræver et praktisk håndelag. Konkurrencerne foregår i hold af 3 med både drenge og piger på alle hold – og hvor kammeraterne står på sidelinjen og hepper!
8. klasser i hele Danmark deltager i Skills Stafet i deres lokalområde. Det betyder, at unge fra hele landet kan kvalificere sig til den store Skills Stafet-finale i MCH i Herning, fredag den 19. januar 2018.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.