Omar Souleyman at Store VEGA - få billetter

VEGA - Omar Souleyman at Store VEGA - få billetter

VEGA
fredag 2.2.2018
Fra 21:00
lørdag 3.2.2018
Op til 0:00
VEGA
DenmarkKøbenhavnEnghavevej 401674
Vis på kort
1068 Deltager
smash!bang!pow! & VEGA præsenterer:
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Omar Souleyman (SYR)

Den syriske bryllupssanger og techno-connoisseur, Omar Souleyman, vender tilbage til København, når han den 2. februar omdanner Store VEGA til en mellemøstlig festsal.

Efter Souleymans første album 'Wenu Wenu', som blev produceret af Four Tet, har syreren nydt en kæmpe popularitet, både som artist og som kollaboratør. I 2017 signede Souleyman med Diplos pladeselskab og udgav sit 3. studiealbum, To Syria, With Love, som i højere grad fokuserer på udførligt keyboard og flere technoelementer. Pladens lyrik er skrevet i samarbejde med hans hyppige samarbejdspartner, Shawah Al Ahmad, og er en personlig hyldest til Syrien. Omar Souleyman undgår at blive politisk, men giver derimod et simpelt udtryk af en følelsesmæssig forbindelse til landet og folket, men ikke uden hjertesorg i lyset af landets nuværende tilstand.

Omar Souleyman fortsætter ihærdigt sin musikalske rejse rundt i hele verden, som har bragt ham fra hjemstavnen i Syrien, bryllupsceremonier og firmafester til en optræden ved Nobelprisuddelingen. Medvinden tager han seriøst, ligesom taknemmeligheden for hans tro følge af musikfans er tydelig ved hvert et møde. Han synger til alle, uanset religion eller nationalitet med det hovedformål at sprede glæde.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Omar Souleyman @ Store VEGA
Fredag den 2. februar kl 21.00
Billetpris: 220 DKK (+gebyr)
Billetlink: http://burl.nu/7uggfb

Vis mere
Billetsalg fra fredag 6. oktober kl. 10 via Billetlugen.dk.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Vis nogle kærlighed.

Giv os gerne!

Tak.

Ligesom alle ønsker help en masse.

Tak.